Welkom » Yoga voor Bedrijven

Gun je collega’s en/of medewerkers een goede balans in werk en privé?

 Voor uw organisatie of bedrijf, bied ik yogasessies aan, individueel of in groepsverband voor medewerkers, die de balans in het werken en privé zijn kwijt geraakt. Hoe ga je met spanning om, mijn nek en schouder zitten vast, mijn ademhaling zit zo hoog, hoe kan ik weer ontspannen?
Door uw medewerkers de mogelijkheid te geven individueel of in groepsverband yoga te beoefenen, investeert u in de gezondheid van uw personeel. Het draagt bij aan een positieve werksfeer, stresspreventie en het terugdringen van het ziekteverzuim. Als medewerkers zich fijner in hun vel voelen zitten, zal de kwaliteit van hun werk verbeteren.

U kunt kiezen voor meer fysieke yogasessies op de mat of ontspannende yoga op een stoel. Beide vormen hebben hun eigen voordelen.

 

Stoelyoga: kan in gewone werkkleding, is geschikt voor korte sessies tijdens bijvoorbeeld de lunchpauze, de sessie bestaat uit ademhalings- en ontspanningsoefeningen maar ook uit oefeningen voor rug, nek en schouders.

 

Yoga op de mat: kan in werkkleding of sportkleding, de sessie (minimaal 45 min.) is voor meer lichaamsversterking in combinatie met bewust ademhalen en ontspanning. Het helpt bij het voorkomen of genezen van fysieke klachten, zoals RSI en rugklachten.

 

De uitvoering van een yogasessie vraagt om weinig investeringen en is snel en eenvoudig te realiseren! Deze yogasessies kunnen worden toegespitst op uw organisatie of bedrijf.

Voor meer informatie of een offerte op maat, neem dan contact met mij op.