Welkom » Wie ben ik

 

Mijn naam is Sandra Elzinga en ik ben al jaren een echte yogaliefhebber. Mijn hele leven heb ik veel gesport variërend van volleyballen, hardlopen, zwemmen tot aan wielrennen. Een aantal jaren heb ik actief een "Starters-hardloopgroep" getraind bij een Atletiekvereniging.

 

Daarnaast heb ik ruim 18 jaar werkervaring in de verstandelijk gehandicapten sector o.a. als leidinggevende. Respect hebben voor ieders eigenheid is mijn drive. Mensen begeleiden, coachen in hun dagelijks leven geeft mij veel plezier en energie.

 

In 2012 was mijn balans in het leven weg. Het volgen van yogalessen, het bewust leren ademhalen samen met het beoefenen van yogahoudingen, heeft mij geholpen die balans weer te vinden.

 

Nieuwsgierig geworden naar de achtergronden van yoga heb ik mij aangemeld voor een basisopleiding  tot Hatha Yogadocent. De vervolgopleiding Hatha Yoga Teacher Training (Yoga Alliance RYT 200 hrs) bij Yogapoint in Utrecht heb ik inmiddels afgerond.  Verder beoefen ik zelf graag hatha, yin en kundalini yoga.

Veel inspiratie voor yoga haal ik uit het volgen van workshops en yogalessen bij andere docenten in binnen en buitenland en het bezoeken van (yoga) festivals.

 

De energie en de balans die ik nu voel, geeft zoveel plezier in het leven!